Hestens Akademi v/Lotte Braun

Smuk ridning. Helt enkelt.

Tilridning og omskoling af din hest 
på hestens præmisser

Heste er ikke skabt for at bære os og vi er ikke skabt til at sidde på vores heste! 
Derfor er det min filosofi at vi må gøre vores ypperste for at forstå, træne os selv og hestene til at det alligevel kan lade sig gøre, til fælles glæde og sundhed.
Er det nemt? NEJ! Der er mange ting der skal være på plads før hest og rytter bliver en ekvipage som ubesværet og let, kommunikerer og reagerer på hinandens lette signaler. Til gengæld er det også det der - for mig - gør ridning og hesteliv så facinerende!

For mig er det vigtigt at både hest og rytter lærer hinanden at kende, både så begge ved at de kan stole på hinanden og ved hvilke regler der gælder for samarbejdet...
Jeg tilbyder forløb på minimum 1 måned, hvor du og din hest lærer hinanden at kende og I lærer et fælles sprog, sådan at hverdagen og ridningen bliver lettere og sjovere for begge parter. 

Eksempel på ophold: 1 mdr.: 
Uge 1: De 3-4 første dage har hesten fri, da din hest skal nå at falde til inden træningen starter.
Herefter træner jeg din hest, men de første gange er du selv med for at se og lære, hvordan du vi når over de første hurdler i indlæringen.

Uge 2 - 4: Herefter træner jeg din hest 5 x pr. uge i ridehus og evt. skoven, du får undervisning 2 x pr. uge, hvor vi arbejder videre mod dine mål og ønsker med din hest.
Pris for dette ophold inkl. opstaldning og undervisning: 4000,- inkl. moms
Det er vigtigt for mig at du selv deltager i træningen af din hest, sådan at du er klædt godt på, når du kommer hjem og selv kan træne videre udfra det I har lært her.
Bemærk at alle heste og ryttere vil blive trænet individuelt udfra hvad hest og rytter er klar til!
Kontakt mig på [email protected] eller sms 21 25 98 22 for at høre mere :-)
Se evt mere under Opstaldning