Hestens Akademi v/Lotte Braun

Smuk ridning. Helt enkelt.

Kundecitater

"...korrektioner af min opstilling gør en stor forskel"

"Ved hjælp af Lottes undervisning er min ridning blevet langt mere afbalanceret. Jeg har især fået øjnene op for, hvor meget min egen balance påvirker min hest, da Lottes korrektioner af min opstilling gør en stor forskel. Hun tager sig altid tid til at vise og forklare, hvis jeg er i tvivl eller blot nysgerrig på at vide, hvorfor min hest reagerer bedre på det ene end på det andet. Undervisningen afsluttes desuden altid med en opsamling, så man går derfra med en klar idé om, hvad der fungerede/ikke fungerede, og hvad der vil være fordelagtigt at træne videre på."

- Anna 20 år, dressur- og skovtursrytter

"Lotte edygtig til at lære fra sig og jeg er ikke i tvivl om, 
at hun vil få mange tilfredse ryttere og heste i fremtiden"

"Jeg er 53 år og indtil marts måned havde jeg ikke siddet på en hest i 39 år, men da min yngste datter på 13 ville til at ride tænkte jeg at det måtte jeg da prøve igen. 

Frk. Friis købte jeg for 2 mdr. siden og da havde hun gået som "foldbums" i lidt mere end et år, så hun var/er lige så meget ude af balance som mig. Jeg elsker min hest så højt, at jeg har været bange for at skade hende når jeg red, fordi jeg ikke fik hende trænet op i muskler og balancen rigtigt fra starten.

Jeg har haft 2 blodpropper i venstre side af hjernen og har derfor meget svært ved at finde min balance, når jeg ikke står lige på begge mine ben. Det er også grunden til at jeg hælder en smule mod den ene side når jeg rider. 

Jeg har ikke, i det år jeg har fået undervisning, været i stand til at forstå hvordan jeg fandt balancen, el heller hvordan jeg skal bruge min schenkler rigtigt, da jeg flagrer med mine ben når jeg rider. 

Jeg har forsøgt at  få mine undervisere til at hjælpe mig medn desværre er de mest interesserede i at Fr. Friis går til bidet, hvilket hun gør så snart jeg rører ved tøjlerne, men det finder hun jo ikke balancen ved.

I de 2 gange knap 45 min. jeg fik undervisning af Lotte til hendes eksamen, fik hun lært mig hvordan jeg klarer de problemer jeg har, så jeg forstod det og kunne med samme se at det hjalp både Frk. Friis, men bestemt også mig ;-)"

- Anita og Frk. Friis, elev til Lotte's eksamen BBH Basisinstruktør 2015

"Undersvisning der er biomekanisk korrekt og med hestens indlæring i fokus"

"Da jeg startede ud med at få undervisning af Lotte havde jeg fået undervisning af en anden underviser, kort før jeg byttede til Lotte. Det var en rigtig god oplevelse og omvæltning, da Lotte virkelig lod os komme på arbejde og forsøge nye ting for at se hvor vi var henne og for at give os en lille smagsprøve på kommende udfordringer. Hun giver mange opgaver (nogle gange for mange), sørger for at tingene fungerer før man går videre. Hun svarer gladeligt på alle mine spørgsmål og giver mig en god forklaring på hvorfor og hvordan. Alt i alt er jeg utrolig glad for at modtage undervisning af Lotte og jeg føler mig tryg på ved at blive undervist i at ride på en måde der er biomekanisk korrekt og at hestens indlæring er i fokus. Derudover går Lotte meget op i min opstilling fra top til tå"

                                                                                 - Karita, 35 tidligere trænet ungheste med udfordringer og kommende jagtrytter

"Jeg har fået den bedste grundridning, der er til at forstå og som er på hestens betingelser"

- Yvonne, 59 år og dressurrytter 

"Holistisk hestetræning, hvor der tages hensyn til både hest og rytter"

"Efter en rideulykke regnede jeg ikke med nogensinde at komme op på en hest igen, men det  hjalp Lotte mig med. Lotte er dygtig til at "lytte" sig ind på forholdet mellem rytter og hest, og for mig var det næsten som at starte forfra. Præcist og kærligt hjalp Lotte mig med at få mine signaler på plads, bragte mig gennem øvelser, der byggede min selvtillid som rytter op igen og lærte mig at stole på min egen læsning af hesten."

- Josefine, 59 år og islænder ryttter